COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Sebastian Vettel: "Ferrarilla täysi syy olla itsevarma"

6.10.2017 - 13:58:33


F1-kuski Sebastian Vettel uskoo, että Ferrarin iskukyky ei ole kadonnut mihinkään, vaikka viime kisoista tulokset ovat olleet heikkoja.

Vettel oli nopein perjantain harjoituksissa Japanin Suzukassa ensimmäisissä harjoituksissa. Toisessa sessiossa Vettel kävi radalla vain katsastamassa tilanteen.

- Tietenkään tulokset eivät ole olleet parhaita mahdollisia viime kisoissa, mutta mielestäni me olemme vahvoja ja meillä on kaikki syy olla itsevarmoja, Vettel kertoi harjoitusten jälkeen.

- Toimme uusia päivityksiä Malesiaan, mutta emme niinkään tänne. Ylipäänsä auto toimii hyvin, ja nyt on meistä kiinni sen kehittäminen. Olemme oikeilla jäljillä ja auto toimii niinkuin odotimmekin.

- Aamu oli ihan hyvä ja auto toimi mainiosti heti alusta lähtien, joten olemme täysin aikataulussa. Testasimme paljon asioita ja oli hienoa tuntea auton voima. Olisimme halunneet ajaa hieman enemmän, mutta taidamme tietää aika hyvin tilanteen renkaiden kanssa. Koskaan ei voi tietää mikä on paras määrä testausta, koska emme halua polttaa liikaa renkaita, mutta tilanne on tietysti sama kaikilla, Vettel päätti.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!