COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kimi Räikkönen: "Emme yrittäneet oppia mitään"

6.10.2017 - 11:42:13


F1-talli Ferrarin kilpakuljettaja Kimi Räikkönen kertoi, ettei tallinsa yrittänyt oppia mitään Japanin GP:n toisissa harjoituksissa Suzukan sateisella radalla perjantaina.

Räikkösen mukaan talli säästeli märän kelin renkaita itse sunnuntaiseen kilpailuun. Suomalaiskuljettaja oli ensimmäisenä radalla toisissa harjoituksissa, mutta Ferrari-kuski kaarsi yhden alustuskierroksen jälkeen takaisin varikkopilttuuseen. Talli ilmoitti, että aikoo säästellä renkaita lauantaille, koska säätiedotukset povaavat Suzukaan sadetta myös aika-ajojen ajaksi.

- Emme yrittäneet oppia mitään toisissa harjoituksissa, koska luonnollisesti, meillä on vain tietty määrä renkaita käytössämme, Räikkönen avasi Crash.netin mukaan.

- Joten jos huomenna sataa, meidän pitää säästää sadekelin renkaat sinne, ja sen me teimme. Odotimmekin, että toisissa harjoituksissa keli on sateinen, joten teimme paljon kierroksia jo ensimmäisissä harjoituksissa ja kaikki meni hyvin.

- Jos huomenna sataa, niin teemme aamulla muutaman kierroksen, Räikkönen hahmotti lauantaita.

Räikkönen oli perjantain ensimmäisissä harjoituksissa neljänneksi nopein, jääden Sebastian Vettelin kärkiajasta noin puolisen sekuntia.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!