COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ruotsalaisen F1-kuskin selitys: "Paino vaikuttaa"

6.10.2017 - 11:15:06


Sauberilla kisaavan ruotsalaisajajan Marcus Ericssonin ura Formula ykkösissä saattaa päättyä tähän kauteen. Sauber tiivistää yhteistyötään Ferrarin kanssa, eikä Ericsson tiettävästi kuulu enää suunnitelmiin.

Ericsson on rahoittanut neljättä kautta jatkuvaa F1-uraansa ruotsalaissponsoreidensa avulla. Esitykset ratissa eivät ole olleet hyviä tallikaveriin verrattuna, sillä tallikaveri Pascal Wehrlein on voittanut Ericssonin aika-ajoissa lukemin 9-4 ja Wehrlein on saavuttanut myös Sauberin kauden kaikki pisteet.

Ericssonin mukaan ero tallikaveriin johtuu painosta. Hän painaa kymmenisen kiloa enemmän kuin Wehrlein ja kierrosajassa se näkyy hänen mukaansa kolmen kymmenyksen erona Wehrleinin hyväksi.

- Alkukaudesta tilanne ei ollut niin paha, mutta viime kisoissa on ollut kymmenen kilon ero, Ericsson sanoi F1Todayn mukaan.

Sauberin mukaan Ericssonin auto on ylipainoinen 4-8 kilon väliltä, mikä johtuu Ericssonin painosta. Ericssonin mukaan ero on oikeasti suurempi.

Ericsson aloitti F1-uransa 2014 Caterham-tallissa. Sauberille hän siirtyi 2015 ja on rahoituksensa avulla turvannut Sauberin olemassaoloa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!