COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Lewis Hamilton: "Jos lähden Mercedekseltä, lähden koko formuloista"

13.8.2017 - 10:41:49


Kolminkertaisen F1-sarjan maailmanmestarin Lewis Hamiltonin sopimus päättyy seuraavaan kauteen Mercedeksen kanssa. Brittikuski voitti kaksi mestaruutta nykytallinsa leivissä liityttyään sen kilpakuskiksi vuonna 2013. Ennen tätä Hamilton ajoi McLarenilla kauteen 2012 asti.

Varikkohuhuissa 32-vuotiasta Hamiltonia on viety milloin mihinkin talliin ja tämän kauden päätteeksi on brittikuskin veikkailtu vaihtavan paikkoja Ferrarin Sebastian Vettelin kanssa.

- Jos lähtisin, niin ottaisin mukaan täältä sen mitä minulla on ja sitten se pitäisi yrittää saada toimimaan muualla. Mutta haluanko todella tehdä sen? Onko siihen oikeasti tarvetta?, Hamilton pohti Fox Sports -kanavan mukaan.

- Tottakai katson muita talleja joita ihailen, ja mietin miten hienoa olisi ajaa joskus vielä Williamsin autoa ja yrittää nostaa heidät takaisin ylös. Mutta minulla ei ole taikasauvaa, brittikuski kertoi.

- Ihailen heitä historian takia, mutta juuri nyt rakastan olla täällä. Rakastan näitä ihmisiä joiden kanssa teen työtä ja tätä yhtiötä. Yksikään toinen talli ei huolehdi kuljettajistaan yhtä hyvin kuin Mercedes. Joten sellaisen jättäminen taakseen olisi todella vaikea päätös.

- Jos joskus jätän tämän tallin, niin on se silloin kun lopetan, Hamilton paalutti.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!