COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Vettel: "Ferrari löytänyt jo heikot alueensa"

12.8.2017 - 20:04:36


F1-talli Ferrarin saksalaiskuski Sebastian Vettel on kertonut, että italialaistalli on löytänyt heikot osa-alueet autostaan, sekä tietää nyt miten niitä pystyy kehittämään paremmiksi.

Sebastian Vettel johtaa parhaillaan MM-sarjaa, mutta tällä hetkellä sarja on tauolla ja Ferrarin pahin kilpakumppani Mercedes kehittää autoaan voimakkaasti eteenpäin.

- Olemme olleet kilpailukykyisiä jokaisella radalla missä olemme olleet. On totta, että Mercedes on silloin tällöin ollut paljon vahvempi ja me olemme olleet jäljessä. Mutta se on normaalia, koska radat ovat erilaisia, Vettel kertoi Autosport.comin mukaan.

- Meillä on nyt aika hyvä käsitys siitä mitä auto tarvitsee. Nyt on aikaa rauhoittua ja katsoa rauhassa autoon kehitystä.

- Parina viime vuotena meillä ei ole ollut rehellisesti sanottuna parasta autoa, emmekä ole pystyneet kehittämään voimakkaimmin autoa. Tänä vuonna on kuitenkin ihan eri tarina ja me jatkamme kehitystyötä. Tiimimme on paljon paremmassa vedossa ja saamme tuloksia aikaan. Se puskee meitä eteenpäin. Olen varma, että taistelemme vielä isoista pisteistä, saksalaiskuski intoili.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!