VOITA MATKA SUPER BOWLIIN! Kerää pisteitä Super Bowl -vedonlyöntikisassa 18.11. – 1.12. ja lunasta paikkasi Miamin kisakoneeseen.
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kimi Räikkönen valmistautui Monacoon Vantaan lähiössä

20.5.2013 - 00:51:05F1-tähti Kimi Räikkönen bongattiin viikonloppuna Vantaan Hakunilasta, missä hän osallistui Vantaa Extreme Run -tapahtumaan. Räikkösellä oli Metropoli.net -sivuston mukaan tapahtumassa mukana gorillapukunsa, jolla hän taannoin herätti huomiota Tampereella. Räikkösen seurueella oli käytössään myös saunarekka.

Extreme Run -tapahtumassa Vantaan Hakunilan urheilupuistoon rakennettiin entistäkin rankempi ja haastavampi 16 kilometrin rata, joka tarjosi kovemmallekkin kestävyysurheilijalle haasteita. Radalla oli mm yli kymmenen metriä korkeat "Goljatin portaat", vettä syöksevät tykit, ylitettävät autonromut, vesiesteet ja läpi ryömittäviä putkia. Tarkempaa tietoa ei ole, oliko Räikkönen mukana tapahtumassa osallistujana vai ainoastaan katsojana.

F1-kausi jatkuu ensi viikonloppuna Monacossa. Harjoitukset ajetaan Monacossa torstaina. Räikkönen saapuu Monacoon paikan päälle keskiviikoksi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jokerit kaatoi Moskovan Dynamon

22.11.2019 20:44:30