COOLBET: 150 € BONUS + 200 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Button murtamaan Silverstonen kirousta

30.6.2012 - 11:16:13McLarenin Jenson Button lähtee ensi viikon Britannian osakilpailuun murtamaan erikoista kirousta. Brittikuski ei nimittäin ole 12 yrittämällään kertaakaan onnistunut ajamaan palkintokorokkeelle Silverstonessa.

Button on sijoittunut pitkän uransa aikana kaikkiaan 45 kertaa kolmen parhaan joukkoon. Silverstonen lisäksi tämän kauden kalenterissa on uusi Austinin rata poislukien vain yksi rata, jossa hän ei ole yltänyt kolmen kärkeen, ja se on Korean rata, jossa on kisattu vasta kahdesti aiemmin.

- Lähden Britannian osakilpailuun positiivisella mielellä. Minulla on ollut viime aikoina vaikeuksia, ja viime kisa Valenciassa oli myös sellainen. Mutta olin paljon tyytyäväisempi autooni Valenciassa, sillä olemme parantaneet sitä paljon kauden alkuun verrattuna, Button totesi Daily Mailin verkkosivuilla.

- Tallina meillä on vielä paljon kehitettävää autossa voidaksemme taistella aivan kärkisijoista, mutta uskon, että Silverstonen nopea rata sopii McLarenille. Meillä on hyvä down force kovilla nopeuksilla, joten auton pitäisi olla Silverstoness vahva.

Viime vuonna Buttonilla oli erittäin epäonninen kisa Silverstonessa. Hän taisteli kärkikolmikossa, mutta joutui keskeyttämään, kun varikkotiimi oli kiinnittänyt hänen oikean eturenkaansa huonosti. Kisa jäi kesken vain muutama sata metriä ennen varikon sisäänajoa.

Myös tällä kaudella McLarenin varikolla on tehty virheitä, ja niitä olisi jatkossa vältettävä, mikäli Button mielii vielä nousta mukaan mestaruustaistoon. Kauden avauskisan Australiassa voittanut Button on pudonnut MM-pisteissä kahdeksanneksi, ja eroa johtavaan Ferrarin Fernando Alonsoon on 62 pistettä.

- Tiedän, että olen tehnyt homman itselleni vaikeaksi verrattuna useimpiin muihin, mutta periksi ei anneta, ennen kuin mestaruus ei vain ole enää mahdollinen, ja etenkään Britannian kisaan lähdettäessä. Minulla on kaikki luotto siihen, että Silverstonessa tulee hyvä viikonloppu, ja on vain entistä jännittävämpää kun yritän jahdata kilpakumppaneitani.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!