Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Petrov: En luopunut toivosta

7.3.2012 - 16:29:10Caterhamin venäläiskuski Vitaly Petrov kertoo, ettei hän missään vaiheessa menettänyt toivoaan, vaikka tallipaikka tälle kaudelle löytyi vasta varsin myöhään. Petrov jäi ilman tallipaikkaa, kun silloinen Renault päätti palkata Kimi Räikkösen ja Romain Grosjeanin. Nykyään Lotus-nimellä kulkeva talli ilmoitti Petroville virallisesti vasta viime joulukuussa, ettei jatkoa heru. Uusi pesti Caterhamilta löyty melkoisten spekulointien jälkeen vasta varsin myöhäisessä vaiheessa.

- Talvi oli tietenkin varsin rankka. Sitä se olisi kaikille, joilla ei ole tietoa tulevan vuoden työpaikasta. Mutta vaikka välillä oli vaikeaa, en koskaan luopunut uskosta, että kaikki onnistuisi, ja niin kävikin, Petrov kertoi F1-sarjan virallisilla nettisivuilla.

Kaksi kautta Renault´n leivissä työskennellyt Petrov uskoo voivansa kokemuksellaan auttaa Caterhamia eteenpäin:

- On pari selkeää asiaa, kuten se, että käytin viime kaudella KERS:iä ja se, että olen ollut isossa tallissa. Tiedän miten he toimivat ja voin auttaa Caterhamia näkemään asioita, joissa kehittyä.

- Tiedän kehittyneeni paljon kahden viime vuoden aikana, ja ensimmäinen palkintosija viime kaudella oli iso askel minulle. Joten luulen, että Caterhamilla minun tiedetään olevan joku, jonka kanssa kasvaa ja joka auttaa heitä kehitystyössä.

- Asiat Renault´lla sujuivat joskus hienosti ja joskus hieman kinkkisemmin. Vaikka heillä onkin upea menneisyys ja paljon historiaa, kasvaa Caterham nopeasti ja haluaa tehdä omat tarinansa, joten sen osana oleminen tuntuu hyvältä, Petrov mietti.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

Honka johtaa HJK:ta vastaan

15.8.2020 18:07:23